Escape City

Kouvola

Hyppää agenttikokelaan saappaisiin ja ratko tehtäviä liikkuen ympäri Kouvolan keskustaa!

Uusi suuremmalle pelaajaryhmälle suunniteltu pakopeli ulkona pelataan kaupungissa käyttäen älypuhelinta, REgames appia sekä lisättyä todellisuutta (AR).

Pelissä saa ja tarvitsee käyttää vapaasti kaikkea älypuhelimesta löytyvää, kuten esimerkiksi karttasovellusta, laskinta ja googlea.

Pelatessa askelmäärän lisäksi kertyy pisteitä oikeista vastauksista, nopeasta suoritusajasta sekä tarinaan liittyvien paikkojen, esineiden ja hahmojen löytymisestä.

 Lataa REgames sovellus ja Arilyn sovellus älypuhelimeen App Store:sta tai Play Kaupasta.

Sisaltokuvaescapecity

Sovelluksen lataamisen jälkeen ostetaan aktivointikoodi, jolla peli käynnistyy sovelluksessa. Escape City pelataan tiimeissä ja liikkua voi kävellen tai pyörällä. Pelin kesto on 1,5h joten pelata voi omaan tahtiin, mutta ohjeistuksineen aikaa kannattaa varata n.2h. Nopeammin pelatusta pelistä saa kuitenkin enemmän pisteitä. Pelin hinta 30e/hlö (Ohjatun pelin minimi pelaajamäärä 8hlö mutta ylärajaa ei ole)

Vinkkejä pelaamiseen

  • Lisätyn todellisuuden skannaamisessa kokeile eri etäisyyksiä kärsivällisesti. Jos skannaat liian nopeasti heiluen, ei skanneri ehdi tarkentaa kohteeseen.
  • Jos skannaat lisättyä todellisuutta liian kaukaa, ei skanneri tunnista kohdetta. Kokeile siis myös tarpeeksi läheltä.
  • Jos tehtävän sijainti tarvii etsiä koordinaattien avulla, syötä ne googleen!
  • Käytä loogista päättelykykyä ja älä mieti vastauksia liian vaikeasti.